FacebookTwitterLinkedin
RSS

'Zilver Master Serie'

Op 6 november 2016 kreeg Colijn van Noort door een internationale vakjury de titel "Zilver Master" toegekend met de serie "bodyscapes" en "bodyshapes" hieronder. De serie van 20 fine-art foto's werd daarnaast uitgeroepen tot "Best Portfolio 2016".


De foto's in deze serie zijn in een beperkte oplage van maximaal 15 exemplaren verkrijgbaar. Het is mogelijk dat voor een of meerdere foto's de maximale oplage is bereikt; neem contact op voor meer informatie.

Uitvoering:

Deze serie is afgedrukt op Epson Coldpress Natural White, een zuurvrij fine-art papier zonder kunstmatige witmakers, voorzien van een lichte structuur. De afdruk is voorzien van een varnish die beschermd tegen de invloeden van UV licht, stof, vocht en vingerafdrukken. Levensduur > 100 jaar. De foto is voorzien van een preegstempel met het Digigraphie® logo van de fotograaf.

Afwerking:

Meegeleverd wordt een certificaat van echtheid, met daarop het oplagenummer en de foto is gesigneerd door Colijn van Noort. Desgewenst wordt de foto tegen meerkosten gemonteerd op museumkarton en voorzien van een zuurvrij passe-partout en ingelijst in een lijst naar keuze.

Afmetingen: Standaard fotomaat 50x50 cm
Oplage maximaal 15 exemplaren
Prijs per stuk: euro 400,00 inclusief BTW.
Bijzonderheden:
  • Afwijkende formaten zijn mogelijk in overleg; bij een formaat groter dan 50x50 cm. is een meerprijs van toepassing
  • Het is mogelijk de foto compleet conserverend in te laten lijsten
bodyscape-01
 
bodyscape-02
 
bodyscape-03
 
bodyscape-04
 
bodyscape-05
 
bodyscape-06
 
bodyscape-07
 
bodyscape-08
 
bodyscape-09
 
bodyscape-10
 
bodyshape-01
 
bodyshape-02
 
bodyshape-03
 
bodyshape-04
 
bodyshape-05
 
bodyshape-06
 
bodyshape-07
 
bodyshape-08
 
bodyshape-09
 
bodyshape-10
 
 
 
Powered by Phoca Gallery
×