Foto van fotograaf Colijn van Noort

De fotoserie 'Honey' is gemaakt in 2011, met in gedachten een kalender voor www.ikhoorerbij.com, een initiatief van Nienke van Maris en Natalie Dijkgraaf. Doel van de kalender was om geld in te zamelen voor de Nederlandse Bijenhouders Vereniging en de W.I.N. Foundation. Deze foto's zijn nu ook eenmalig als fine-art kunstdruk beschikbaar, in een zeer beperkte oplage. Meer informatie over "Ik hoor er BIJ" vindt u op de website www.ikhoorerbij.com.

Uitvoering:

Deze serie is afgedrukt op Epson Coldpress Natural White, een zuurvrij fine-art papier zonder kunstmatige witmakers, voorzien van een lichte structuur. De afdruk is voorzien van een varnish die beschermd tegen de invloeden van UV licht, stof, vocht en vingerafdrukken. Levensduur > 100 jaar.

De foto is voorzien van een preegstempel met het Digigraphie® logo van de fotograaf.

Afwerking:

De foto is volgens de museumrichtlijnen voor papierconservatie en -restauratie gemonteerd op museumkarton en voorzien van een zuurvrij passe-partout. Het geheel is gevat in een stevige zwarte lijst van geborsteld aluminium. Meegeleverd wordt een certificaat van echtheid, met daarop het oplagenummer en ondertekend door de fotograaf.

Afmetingen: Totale fotomaat 50x50 cm, de bijbehorende lijst heeft een profielbreedte van 30mm. Buitenmaat ca. 56x56 cm.
Oplage maximaal 25 exemplaren
Prijs per stuk: euro 325,00 inclusief BTW.
Bijzonderheden:

Bij gelijktijdige afname van drie foto's of meer uit deze serie, geldt een korting van 15% op het totaalbedrag.

Het is mogelijk de foto van een andere lijst naar keuze te laten voorzien. Hierbij kunnen meerkosten van toepassing zijn.

Een deel van de opbrengsten uit de verkoop van deze serie gaat naar "Ik hoor er BIJ".

Van deze serie is ook een verjaardagskalender te koop voor euro 19,95 inclusief BTW en verzendkosten (zolang de voorraad strekt)

 

BEDRIJVEN


In de huid van een ondernemer kruipen. De juiste sfeer, uitstraling en stijl creëren die past bij een onderneming, persoon, product of dienst. Daar ligt voor mij als bedrijfsfotograaf de uitdaging!

CVN 150331 0026

PARTICULIEREN


Of het nu gaat om een familieportret, kinderfoto's, zwangerschapsfotografie of een glamourshoot: je bent op zoek naar iets bijzonders. En dat bied ik graag! Zowel in de fotostudio als op locatie.

Familiefoto voor welkom particulier

VAKPRINT


Met meer dan 150 papiersoorten op voorraad, bied ik een unieke afdrukservice voor collega beeldprofessionals, musea en exposities. Alles onder één dak: van (fine-art) afdruk en opplakken tot complete lijstenmakerij

webbanner 038

Kunst aan de muur


Op zoek naar een fraaie foto als kunstwerk aan de muur? Unieke Digigraphie® kunstdrukken in een beperkte oplage en voorzien van echtheidscertificaat.

 

Workshop Colour Management


Fletse of donkere afdrukken; veel fotografen worden er mee geconfronteerd. Hoe zorg ik ervoor dat de afdrukken van het vaklab precies gelijk zijn aan wat ik op mijn monitor zie? Hoe stuur ik mijn eigen printer aan? En wat is fine-art eigenlijk, is er dan nog iets anders dan gloss of luster?

Uitvaartfotografie


Heeft u een fotograaf nodig voor een uitvaart? U kunt mij daarvoor 7 dagen per week bereiken. Ook heb ik altijd materialen in huis om razendsnel een foto "voor op de kist"  voor u te verzorgen.

Recente Tweets

Laatste nieuws

 • Data Workshop Colour Management oktober t/m december bekend!
  Data Workshop Colour Management oktober t/m december bekend! Ook dit najaar zijn er weer enkele data vastgesteld voor de exclusieve workshop Colour Management…
  Written on Thursday, 05 September 2019 15:41
 • BFF's gezocht!
  Voor mijn autonome kunstproject "Pure Friends"zoek ik de komende tijd weer een aantal modellen in…
  Written on Friday, 30 August 2019 14:17
 • FEP Photo Days Catania
  FEP Photo Days Catania Van 2 t/m 5 april 2017 ben ik samen met een groot aantal internationale collega's…
  Written on Tuesday, 28 March 2017 11:08
 • Internationale QEP onderscheiding !
  Internationale QEP onderscheiding ! Op 19 november heb ik de Europese kwalificatie “QEP” (Qualified European Photographer) toegekend gekregen van…
  Written on Wednesday, 23 November 2016 22:12
 • Zilver Master Titel voor Colijn van Noort
  Zilver Master Titel voor Colijn van Noort     Op 6 november heb ik de kwalificatie Zilver Master behaald. kreeg daarnaast de…
  Written on Tuesday, 08 November 2016 15:38
×