FacebookTwitterLinkedinShare on Google+
Uitvoering:

Deze serie is afgedrukt op Canson Arches Velin Museum Rag, een zuurvrij fine-art papier zonder kunstmatige witmakers, voorzien van een lichte structuur. De afdruk is voorzien van een varnish die beschermd tegen de invloeden van UV licht, stof, vocht en vingerafdrukken. Levensduur > 100 jaar.

De foto is voorzien van een preegstempel met het Digigraphie® logo van de fotograaf.

Digigraphie_logo_4web
Afwerking:

De foto is volgens de museumrichtlijnen voor papierconservatie en -restauratie gemonteerd op museumkarton en voorzien van een zuurvrij passe-partout met rode kern. Het geheel is gevat in een stevige aluminium lijst met een smalle rand. Meegeleverd wordt een certificaat van echtheid, met daarop het oplagenummer en ondertekend door de fotograaf.

 
Afmetingen: Totale fotomaat inclusief passe-partout 40x40 cm  
Oplage Beperkte oplage van maximaal 15 exemplaren  
Prijs per stuk: euro 175,00 inclusief BTW.  
Bijzonderheden:

Het is mogelijk de foto van een andere lijst naar keuze te laten voorzien. Hier kunnen meerkosten bij van toepassing zijn, afhankelijk van de gewenste lijst.

 

Lijstenmakerij


Met een uitgebreide lijstenmakerij in huis kunnen afdrukken compleet afgewerkt worden, evt. met "onzichtbaar" artglas. Zo kan een afdruk, compleet ingelijst, namens jou verzonden worden naar je klant.

Lijstenmakerij

Digigraphie®


Een Digigraphie® garandeert een minimale kwaliteit en duurzaamheid en geeft musea, galeries en verzamelaars zekerheid over oplage en herkomst van een foto of kunstwerk. Bijkomend voordeel: bij verkoop van een Digigraphie® is het lage belastingtarief van toepassing.

webbanner 038

×