Print this page

Zilver Master Titel voor Colijn van Noort

  • Tuesday, 08 November 2016 15:38

Uitreiking Zilver Kwalificatie aan Colijn van Noort

Uitreiking Best Portfolio Award 2016
   

Op 6 november heb ik de kwalificatie Zilver Master behaald. kreeg daarnaast de prijs voor “Beste Portfolio 2016” uitgereikt.

De kwalificatie wordt toegekend door Master Photographers Network (MPN); eennetwerk van professionele fotografen dat als doel heeft het niveau van creatieve professionele fotografie op een hoog peil te houden. Eens per jaar krijgen MPN-leden de mogelijkheid om op te gaan voor de kwalificaties Brons, Zilver en Goud Master. Deelnemers leggen hun 10 (Brons) of 20 (Zilver en Goud) beste foto’s voor aan een internationale vakjury. Deze beoordeelt de beelden onder andere op kwaliteit, techniek en onderscheidendheid. Pas wanneer aan alle strenge eisen wordt voldaan mag de kandidaat zich Brons, Zilver of Goud Master noemen. Voor vakfotografen is een Master-titel een bijzondere erkenning voor hun werk. Daarnaast is deze titel een bevestiging voor de consument dat zij met een gekwalificeerde vakfotograaf te maken heeft, wiens werk door internationale topfotografen is getoetst.

Ik kwalificeerde me met een serie van 20 fine-art foto’s, bestaande uit “bodyscapes” en “bodyshapes”. De internationale jury, bestaande uit topfotografen Pim van der Made (Nederland), Bella West (United Kingdom) en Olaf Swiekerath (Duitsland) waren unaniem in hun oordeel en beoordeelden het werk als van het allerhoogste niveau. en ik werd door de jury niet alleen beloond door het toekennen van de Zilver Master-titel, maar de serie werd zelfs uitgeroepen tot “Best Portfolio 2016” !

De complete serie foto’s waarmee ik me kwalificeerde is te vinden op: www.fotovannoort.nl/zilvermaster

  • 3649
  • Last modified on Tuesday, 08 November 2016 16:23