FacebookTwitterLinkedinShare on Google+

Cadeau BIJ een fotoshoot

  • Monday, 23 May 2016 22:45

Cadeau BIJ een fotoshoot

111203 23119In de maand juni krijgt iedereen bij een fotoshoot gratis een potje honing van mij cadeau.

De honing zit, samen met een kaarsje van echt bijenwas, in een leuke geschenkverpakking. De opbrengst van deze potjes gaat naar een goed doel: de Nederlandse Bijenhouders Vereniging en naar Stichting "Women In Need".

111203 23133Nienke van Maris, voorheen bekend van het tv-programma ‘Woon en Klus Magazine’, eigenaar van de High Heel Workout en binnenkort weer te zien op tv in ‘Het snoer om’: "De boodschap dat de bijenpopulatie in de wereld onder druk staat, terwijl zij verantwoordelijk zijn voor 1/3e van de hele voedselproductie, intrigeerde me. Bijen dragen voor zo'n 30 miljard bij aan onze wereldeconomie."

Haar mede miss-finaliste Natalie Dijkgraaf, bekend uit Onderweg Naar Morgen en nu grondstewardess en fysiotherapeut i.o., vult aan: "Direct voelde ik de link naar de Stichting WIN, waar we met de Mrs Globe NL-verkiezing aandacht voor vragen, en zijn we gaan kijken hoe we daar iets voor konden betekenen."

WIN staat voor Women In Need en zorgt met een 20-weeks coachingsprogramma dat vrouwen weer (mentaal) op de been geholpen worden, nadat ze slachtoffer zijn geworden van huiselijk geweld, seksueel geweld, loverboys, dramatische scheidingen, of andere ervaringen die je in het leven onderuit kunnen schoppen. "Het is voor iedereen belangrijk het gevoel te hebben er BIJ te horen, onderdeel te zijn van een groep, een samenleving", zegt Natalie. "En wat begon met een woordgrapje 'ik hoor er BIJ, jij hoort er BIJ', groeide uit tot een gevoel dat we echt iets willen en vooral kunnen betekenen.”

111203 23148'Ik hoor er BIJ' verkoopt in de aanloop naar de feestdagen BIJzondere potjes honing. Dit potje is met de bijgeleverde stickers aan te passen naar een persoonlijke boodschap voor een vriend, geliefde, verjaardag en vormt zo een mooi cadeau met betekenis. Het bijgeleverde waxinelichtje, gemaakt van bijenwas, zorgt ervoor dat het honingpotje ook als het leeg is nog een object is voor in huis en zo een beetje warmte en licht verspreidt in de wereld van de ontvanger.

Nienke: "De opbrengst van deze 'Ik hoor er BIJ-potjes' gaat deels naar de Nederlandse Bijenhouders Vereniging die onderzoek doet naar het verdwijnen van de bijen. Een ander deel gaat naar de Stichting WIN. In Amerika draait het coachingsprogramma al langer en daar heeft het een succespercentage van 94%."

De BIJzondere Ik hoor er BIJ honingpotjes worden verkocht via de website www.ikhoorerBIJ.com , Het Bijenhuis en diverse verkooppunten. Voor meer informatie kijk op de website www.ikhoorerBIJ.com. Daar vind je ook alles over de diverse mogelijkheden Ik hoor er BIJ te steunen.

×